Fright Night – HALLOWEEN SPECIAL!

Opmaak 1 (Page 3)Try not to be afraid of the dark…. tijdens Halloween is iedereen op zijn hoede! Angstaanjagende figuren kruipen uit hun schuilplaats voor een jaarlijkse avond vol bloedstollend plezier. Tijdens Halloween bent u met uw gezelschap welkom voor een avond vol spanning in HAL4.1: Fright Night!

Geheel in stijl nemen de artiesten u mee langs de duistere afgronden. Natuurlijk passeren hierbij de grote succesnummers als “Thriller” en “Ghostbusters”, tijdens een avond waarbij u op alles voorbereid moet zijn.

Gedurende deze avond serveren wij een gruwelijk 3-gangen menu van Van der Linde Catering + Evenementen. Onze chefs staan garant voor een spannende culinaire beleving.

Prijs show & diner € 79,00.
Drankenarrangement voor de gehele avond (19:00-23:00 uur) is los bij te boeken vanaf € 18,50 per persoon.

** Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Musical Highlights

Broadway miniStelt u zich eens voor… u loopt over Broadway, New York en komt net van een waanzinnige show. Terwijl u daar loopt bedenkt u zich: zo’n show zou ook in Nederland te zien moeten zijn. En daar is hij; Musical Highlights: dé nieuwste spectaculaire show van HAL4.1!
De artiesten* nemen u mee naar wereldberoemde producties als The Phantom of the Opera, The Lion King, The Wiz, Elizabeth, Miss Saigon en vele anderen. Met Musical Highlights bent u verzekerd van een muzikaal feest van herkenning.
* afhankelijk van het evenement dat u organiseert kunt u het programma uitbreiden met een keur aan bekende musicalartiesten

Tijdens deze avond serveren wij , in samenwerking met Van der Linde Catering + Evenementen, een culinair 3-gangen menu met herkenbare smaken van het seizoen. Onze chefs staan garant voor een culinaire beleving.

Exclusief te boeken vanaf 100 personen.
Prijs: Show & diner € 79,00* per persoon.
Drankenarrangement op basis van uitkoop is los bij te boeken vanaf € 18,50* per persoon.
* prijzen zijn inclusief BTW

Summer Loving – ZOMERSPECIAL!

Dinnershow AprilSummertime and the living is easy… Reeds bij het horen van de eerste klanken van specifieke songs slaat de herinnering aan de warme zon zich als een warme deken om ons heen. Die ene hit is kenmerkend voor een zwoele zomer aan het strand.
Summer loving in HAL4.1 brengt u terug naar die onvergetelijke tijd met een aaneenschakeling van zwoele klanken, aangevuld met opzwepende zomerse ritmes, afgewisseld met exotische Intermezzo’s.
* afhankelijk van het evenement dat u organiseert kunt u het programma uitbreiden met side-acts zoals brassbands en vuurdansers

Tijdens deze avond serveren wij een diner in samenwerking met Van der Linde Catering + Evenementen, met herkenbare smaken van het seizoen. Onze chefs staan garant voor een culinaire beleving.

Exclusief te boeken vanaf 100 personen.
Prijs: Show & diner € 79,00* per persoon.
Drankenarrangement op basis van uitkoop is los bij te boeken vanaf € 18,50* per persoon.
* prijzen zijn inclusief BTW

Disco, Dance & Fun Dinner

golden wonderboy websiteDe Disco, Dance & Fun Dinner is onze langstlopende show en dat is niet zonder reden.
De Disco, Dance & Fun Dinner avonden staan voor entertainment, eten, drinken en dansen in een ongedwongen sfeer. Uw gastheer Golden Wonder Boy maakt er samen met zijn persoonlijke DJ & zijn assistente een bonte avond van. Met hun nieuwe, spetterende acts zullen ze op hun eigen manier verrassen. Op de avond kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid koud en warm buffet. Een knotsgekke quiz, hilarische optredens en natuurlijk de onvergetelijke seventies, eighties en the nineties plaatjes om op te dansen, maken de avond compleet.

Aanvang: 19.00 uur / Einde avond: 23.30 uur
Avondvullend programma, inclusief warm en koud buffet.
Prijs: € 65,00* inclusief dranken uit het Hollands assortiment.
* prijzen zijn inclusief BTW

Rondje Hollands

17612308Bij binnenkomst in ons Hollandse “cafe” wordt u hartelijk onthaald door “bekende” Nederlanders…..of zijn dit hun hilarische gelijken? Het is het begin van een zeer vermakelijke avond vol bekende nieuwe en oude hits van Nederlandse bodem. Na een ode aan ons vaderland wordt iedereen goed opgewarmd. ‘Pak je buurvrouw….zet een pas’ is de uitleg voor een echt Hollandse dans die door de avond heen regelmatig terug zal keren. Naarmate de avond vordert worden de mooie ballads opgevolgd door meezingers, meeklappers en is stil blijven zitten echt onmogelijk. Als u niet vermaakt wordt met illusie, poëzie of live zang door onze Hollandse sterren, wordt u verwend met opzwepende klanken door onze deejay-entertainer. De Hollandse Avond is een avond vol afwisseling, met types die u niet snel vergeet, vanuit ons sterrencafé waar u nog vaak terug zou willen komen… En uiteraard wordt dit alles omlijst door een heerlijk warm en koud buffet.

Aanvang: 19.00 uur / Einde avond: 23.30 uur
Avondvullend programma, inclusief warm en koud buffet.
Prijs: € 62,50* Drankenarrangement op basis van uitkoop is los bij te boeken vanaf € 18,50* per persoon.
* exclusief te boeken vanaf 100 personen, prijzen zijn inclusief BTW

Onder het tabblad “Agenda” treft u de actuele programmering.