Vergaderen

In het bedrijfsleven kan men niet om vergaderen heen.
Vaak gaat het dan om besluitvorming, het uitwisselen van gedachten of brainstormsessies.
Bij HAL4 aan de Maas krijgt uw werkoverleg een speciaal tintje en betekenis.
Op deze unieke locatie in Rotterdam, vlakbij de snelweg en met gratis parkeermogelijkheden, zal een dag(deel) vergaderen een moment zijn waar uw medewerkers en zakenrelaties naar uit kijken!
Gedurende de dag maakt u gratis gebruik van onze WI-FI!
Op deze unieke locatie in Rotterdam, vlakbij de snelweg en met gratis parkeermogelijkheden, zal een dag(deel) vergaderen een moment zijn waar uw medewerkers en zakenrelaties naar uit kijken!

Hieronder moeten 2 of drie foto’s komen die men direct kan zien, of dat men kan swipen.

Bijeenkomst

Zoekt u een locatie voor een bijeenkomst  in een stad aan het water? Dan is Hal4 aan de Maas in  Rotterdam een echte aanrader!
Hal4 aan de Maas is een moderne, industriële congres- en evenementenlocatie met prachtig zicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. HAL4 aan de Maas bevindt zich naast de Watertoren in Kralingen-Crooswijk, ideaal is de gunstige ligging op 5 minuten rijden van de A16 en 5 minuten rijden van en naar Rotterdam centrum.
Deze zakelijke evenementenlocatie met een uitzonderlijke uitstraling is zeer geschikt als congres-, vergader-, presentatie-, diner- of feestlocatie.
De Theaterzaal is de grootste zaal van Hal4 aan de Maas. Afhankelijk van de opstelling kunt u hier tot ruim 400 gasten ontvangen en de zaal is van alle technische faciliteiten voorzien.

De Maaslounge heeft een unieke  uitzicht op de Nieuwe Maas. Deze ruimte is inzetbaar als ontvangst, – vergader-, lunch-, of borrelruimte.
Wilt u tijdens de bijeenkomst uw gasten een workshop aanbieden? Naast de Theaterzaal en Maaslounge beschikt Hal4 aan de Maas ook over 2 sub-ruimtes. Beide ruimtes bieden plaats aan circa 35 personen.
Hieronder moeten 2 of drie foto’s komen die men direct kan zien, of dat men kan swipen.