Met collega’s, familie of vrienden avondvullend genieten van een heerlijk diner en optredens

Heerlijk lachen om improvisaties tijdens de optredens, genieten van heerlijke gerechten en vanaf het begin tot het einde in de watten worden gelegd door onze enthousiaste medewerkers in de bediening.

Of het nu gaat om een gezellig avondje uit met je partner, familie of vrienden, een etentje met het werk, een verjaardag of jubileum: Een cabaretdiner van de Flamingo’s staat garant voor een geslaagde compleet verzorgde avond uit! Gedurende de avond verzorgt de cabaretgroep, tussen de gangen door, diverse optredens waarbij liedjes (veelal humoristisch en soms serieus), kleine sketches en improvisaties de boventoon voeren.


De Flamingos

Een trio met muzikale veerkracht!

De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, tot een spraakmakend en kleurrijk feest! De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in ‘no time’ hun publiek aan.

De cabaret dinnershow

flamingosDe speciale dinnershow van De Flamingos is een kant-en-klaar avondvullend programma. Wetenswaardigheden, bijzondere gebeurtenissen en anekdotes over het bedrijf of de opdrachtgever worden in het optreden verwerkt. Gedurende de avond treden zij diverse keren op tussen de gangen van het diner, waardoor een intieme en informele sfeer ontstaat en waarbij veel te lachten valt.
Met hun succesvolle optredens in het vroegere Cabaretrestaurant Schellings en nu in HAL4.1 hebben De Flamingos door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met het op maat snijden van hun programma.
Zeker doen: Stuur de Flamingo’s informatie en ze zetten uw feestvarken op hun roemruchte wijze in het zonnetje! Een avond met de Flamingo’s is gegarandeerd lachen, swingen en zingen.

Gun uw gezelschap een onvergetelijke avond met de Flamingo’s!

Bekijkt u hier een filmpje van de Flamingo’s
Bekijkt u hier de website van de Flamingo’s

Prijs: Show & diner € 62,50* per persoon.
Drankenarrangement op basis van uitkoop is los bij te boeken vanaf € 18,50* per persoon.

* prijzen zijn inclusief BTW

Aanvang: 19.00 uur / Einde avond: Circa 23.00 uur


[/x_text]

CARINA DE KNEGT MET DE NIEUWE SHOW “LELIJKHEID DUURT HET LANGST”

Frontvrouw Carina bespeelt op meesterlijke wijze het publiek en wordt daarbij op toetsen begeleid door haar vecarinartrouwde pianist Harold, die met zijn muzikale improvisaties verrassend in de hoek kan zitten.

Carina en Harold komen met een nieuwe wervelende show met spiksplinter nieuwe pieken en uiteraard de oude vertrouwde historische dieptepunten. Speciaal voor de nieuwe show is niemand minder dan Brigitte Kaandorp gevraagd door de regie… maar ze wilde niet.

Al bent u directeur, postbode, crimineel of goudeerlijk….lelijkheid duurt het langst!
Voor meer informatie www.carinadeknegt.nl
Aanvang: 19.00 uur / Einde avond: 23.00 uur

Prijs: Show & diner € 62,50* per persoon.
Drankenarrangement op basis van uitkoop is los bij te boeken vanaf € 18,50* per persoon.
* exclusief te boeken vanaf 50 personen, prijzen zijn inclusief BTW


 

Onder het tabblad “Agenda” treft u de actuele programmering.