HAL4 aan de Maas is dé unieke locatie voor de mooiste dag van jullie leven!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
En daar hoort natuurlijk een droomlocatie bij.

“Trouwen in een industrieel pand waar de historie van de Rotterdamse haven, heerlijk eten en de mogelijkheden voor een spetterend feest samenkomen.”

De plek waar je gaat trouwen is misschien wel één van de belangrijkste dingen die je zult moeten regelen. Een locatie is meer dan een mooi aangeklede ruimte, het moet kenmerken hebben die bij jullie passen. De stijl en aankleding moeten aansluiten bij jullie smaak.

HAL4 aan de Maas is dé industriële wedding adventure…waar alles kan op één locatie!
Een hippe ceremonie in de eigentijdse zaal, uitkijkend over de Nieuwe Maas en de skyline van de stad. Een toast met Prosecco op het kersverse bruidspaar, taart eten van de prachtige sweet table, een fotoshoot in de industriële omgeving. Een moment van rust tijdens het diner met op de achtergrond het wisselde decor van de Maas en aansluitend hét feest.

HAL4 aan de Maas is een prachtige locatie met 2 sfeervolle ruimtes voorzien van een complete inrichting met mooie witte (ceremonie) designstoelen. Ronde en langwerpige tafels, statafels en lounge meubilair.

Het team van HAL4 aan de Maas draagt graag bij aan jullie mooiste dag!
Ook voor de muzikale invulling kunnen wij zorgen. HAL4 aan de Maas heeft een groot netwerk aan dj’s, bands, muzikanten en entertainment.

Wij nodigen jullie graag uit om onze locatie te komen bezichtigen, in een persoonlijk gesprek kunnen we jullie wensen en onze mogelijkheden bespreken. Wij vertrouwen erop dat de mooiste dag van jullie leven een onvergetelijke dag wordt!

Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen? Wij denken en doen graag met jullie mee!
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en bezichtiging.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-212.17.19 of per email:  info@hal4.nl

Share this Post